Wat is Trashdating?

 

Trashdating is het leren kennen van nieuwe mensen tijdens het verzamelen van afval.

Op de site is het mogelijk om aan te geven of je op zoek bent naar nieuwe vrienden, handige contacten voor je netwerk of een nieuwe geliefde.
Wat voor contact je ook zoekt, samen iets positiefs doen voor je omgeving geeft een boost voor je humeur en schept een band.

Bij een klik en een goed gevoel, kun je gelijk een trashdate plannen. Je maakt dan een afspraak op een plek waar jullie beiden zin hebben om heen te gaan en waar nog wel wat afval op te rapen valt, neemt een paar handschoenen mee en een herbruikbare tas (bij voorbeeld zo’n grote van de supermarkt) en laat jezelf verrassen door wat de dag je brengen gaat. Het meemaken van elkaar in de realiteit geeft immers een veel beter beeld dan eindeloos chatten.

Daarnaast kun je deelnemen aan onze activiteiten.

Zelf iets organiseren kan ook. Stuur dan een mailtje naar trashdating@gmail.com, dan zorgen wij dat het bekend wordt bij de rest van de community. De voorwaarden zijn simpel. 1) Iedereen is welkom en deelname is gratis, tenzij je een donatie vraagt voor de stichting. 2) Bedenk een leuke activiteit rondom het opruimen van afval en maak er een feestje van. 3) Moedig mensen aan om eten en drinken mee te nemen om te delen en muziek, spelletjes of andere dingen voor een goede sfeer.