Trashdating op school:

Neem gerust contact met ons op voor een interactief lesprogramma, waarbij de leerlingen op speelse wijze de gevaren van plastic te weten komen en zelf afval gaan zoeken. Bij een verdiepingsworkshop, gaan we vervolgens de verdieping in, bedenken we een plan om het afvalprobleem tegen te gaan en zetten we dat om in een concrete actie. We hebben pakketten voor kleuters, basisschoolleerlingen, middelbare scholieren en studenten.

Daarnaast bieden we themaweken aan, waarbij er vanuit de talenten van ieder kind wordt toegewerkt naar een interactieve eindpresentatie over het afvalprobleem.


 

Trashdating op werk:

U kunt ons boeken voor uw bedrijf om …

…de samenwerking tussen uw medewerkers te verbeteren, doordat ze elkaars talenten en uitdagingen op de werkvloer beter leren kennen door middel van een aantal “trashdates”.
In een speciaal daarvoor ontworpen “kwartetspel” van afval zullen ze vervolgens hulp inschakelen bij hun andere teamleden om de obstakels van hun “trashdates” te verkleinen. (verdiepend, 2 uur)

…een leuke en vermakelijke dag te hebben, waarbij uw medewerkers samenwerken tijdens verschillende spelen rondom afval. (ontspannend,2 uur)

Verder zijn er ook trashdate-middagen mogelijk rondom thema’s. Bij voorbeeld; De identiteit van het bedrijf, de koers van een bepaald project of de verduurzaming van het bedrijf.